Referenties

Ride 2 Discover is een nieuwe motorreisorganisatie opgezet in 2011 door IMA ( International Motorbike Adventure ) Tours and Travel. Indien u referenties wilt kunt u deze vinden bij www.indonesiamotoradventure.com. Deze motorreisorganisatie is ook onderdeel van IMA Tours and Travel en heeft al meerdere jaren ervaring in het organiseren van motorreizen. Op de pagina “referenties” kunt u de lovende commentaren lezen over de uitgezette tours, organisatie en de reisleiding.


Bali Flores 24 Dagen Adventure

De voorbereiding samen met Roland van Indonesia Motor Adventure was perfect. Daarna kwam MotorTrails erbij en dat werkte ook wel. De tickets waren er al erg vroeg zodat we op tijd ons konden voorbereiden . Inkopen qua kleding , schoenen en helm gebeurde nog erg laat. Zo ben ik nou eenmaal.

Lees Meer


Bali Java 23 Dagen Adventure

Al diverse motorreizen gedaan, maar Indonesië stond nog op mijn verlanglijstje. Via Indonesian Motor Adventure voor de BALI-JAVA tour gekozen. Niet wetend wat aldaar te verwachten was.

Lees Meer


Bali Lombok 20 Dagen Relax

Motorrijden in Indonesie is op zich gekkenwerk, maar toch te doen mits je voorbereid bent, Roland gaf hierin op dag 1 duidelijk instructie gevolgd door de 1e rijles in Legian , Kuta etc, na deze vuurdoop werd het al overzichtelijker tot een gewoonte op het eind van de tour.

Lees Meer


Bali Java 23 Dagen Adventure

Hierbij wil ik je graag ook nog eens officieel bedanken voor die fantastische vakantie die jij mij bezorgd hebt. Het is echt de vakantie van mijn leven geworden.

Lees Meer


Thailand/Filipijnen

Meerdere keren reeds mee geweest met Roland, eerst Indonesie gereden en 2 jaar later met mijn vrouw de Thailand Gouden Driehoek….

Lees Meer


Filipijnen Noord Luzon

we hebben wederom een onvergetelijke reis gehad….

Lees Meer


Bali – Lombok – Sumbawa Op Maat

Bedankt Roland van Indonesia Motor Adventure om onze trip zo nauwgezet te organiseren en rekening te houden met al onze grillen….

Lees Meer


BMW GS Bali/Lombok/Sumbawa

Prachtige vakantie gehad met Roland van Ride 2 Discover. Mooie routes, goede hotels, indrukwekkende plekken, maar ook een reeel beeld van Bali, Lombok en Sumbawa….

Lees Meer