Op motorvakantie door Sri Lanka?

Sri Lanka is een eilandstaat dat in de Indische Oceaan ligt, nabij het zuidelijke punt van India. Wilt u graag naar Sri Lanka op vakantie en zou u dit wel willen combineren met een motorreis door het Zuid-Aziatische land? Ride2Discover is een organisatie die motorvakanties door Sri Lanka en andere Zuidoost-Aziatische landen aanbiedt. Gedurende een tour van circa 3 weken ontdekt u samen met andere deelnemers de verassend veelzijdige cultuur en natuur van het land. De vakantie is zowel on- als off-road te boeken. De eerstgenoemde vakantie volgt enkel verharde wegen. De off-road vakantie vormt een extra uitdaging, doordat ook over onverharde weggetjes gereden wordt. Overigens zit daar verder geen enkel risico aan verbonden.

Bent u geïnteresseerd in een motorvakantie door Sri Lanka met Ride2Discover? Informeer dan gerust vrijblijvend verder door te bellen naar +31 (0) 6 111 83 025

Rijden langs oude tempels en theeplantages

Tijdens de avontuurlijke motorvakantie in Sri Lanka komt u langs Boeddhistische tempels, hooggebergtes in het midden van het land, glooiende theeplantages, Nationale Parken en wildparken met onder meer olifanten en apen. Blijf goed op de weg letten terwijl u zich in tropische sferen begeeft en uw ogen uitkijkt op de veelzijdige natuur. Wegens het sterk gevarieerde programma krijgt u van alle aspecten van het land wat mee: cultuur, natuur, en natuurlijk de lokale keuken.

Individuele en groepsinschrijvingen

Voor de motorvakantie in Sri Lanka kunt u zich als individu, als groep of als besloten groep inschrijven:

  • Individuele en groepsinschrijvingen: u rijdt de motortour samen met andere deelnemers in een gezamenlijke groep. Zie voor de vertrekdata het schema.
  • Alleen privé en groepsinschrijvingen: indien u op vakantie wilt met een groep van 6 of meer personen kunt u zich ook als besloten groep inschrijven. Vertrekdata zijn in overleg.

Ja, ik wil op motorvakantie in Sri Lanka!

Heeft u wel oren naar een motorvakantie in Sri Lanka? Bent u benieuwd naar de planning, de te rijden route of heeft u andere vragen? Neem dan gerust eens contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 6 111 83 025 of door middel van het contactformulier op de website.

Contact opnemen Bekijk de tours

INDIVIDUELE EN GROEPS INSCHRIJVINGEN

Sri Lanka - Deze reis is gegarandeerd!
Sri Lanka Cultuur & Natuur Adventure 21 dagen

– Sri Lanka
– Cultuur & Natuur
– Baja 250cc Enduro of Royal Enfield 350cc
– 21 dagen Adventure
– Vertrekdatum 22 Maart 2020

Lees meer
Filipijnen - Deze reis is gegarandeerd!
Filipijnen Ruige Noord Luzon 21 Dagen 10.000 Bochten Avontuur

– Filipijnen
– Noord Luzon
– HONDA 150/250cc enduro
– 21 dagen
– Adventure
– Vertrekdatum 22 Februari 2020

Lees meer

ALLEEN GROEPS INSCHRIJVINGEN

Video