Op motorreis door Vietnam?

Heb jij een passie voor motorrijden en zou je graag eens delen van Zuidoost-Azië verkennen? Ben je daarom geïnteresseerd in het maken van een motorreis door Vietnam? Dan ben je bij Ride2Discover aan het juiste adres! Wij bieden verschillende motorreizen aan in diverse landen in Zuidoost-Azië (zoals Vietnam, Indonesië, Sri Lanka, Thailand of de Filipijnen). Een motorreis door Vietnam met Ride2Discover is een compleet verzorgde reis, inclusief vliegtickets, motorhuur en overnachting. De motorreis in Vietnam wordt gereden in groepsverband. Wij bieden twee soorten motorreizen door Vietnam. Met onze ‘Adventure’ tour verkent u verharde, maar ook onverharde wegen. Sommige delen van deze tour kunnen een uitdaging vormen (al zitten er geen risico’s aan verbonden). Met de ‘On-Road’ tour wordt alleen op geasfalteerde wegen gereden. Ride2Discover werkt niet samen met lokale gidsen en begeleiders. Je wordt bij de motorreis in Vietnam begeleidt door Roland, een betrokken gids die zelf woonachtig is in Azië. Wil je meer weten over een motorreis door Vietnam met Ride2Discover? Neem dan eens contact met ons op!

Over de motorreis in Vietnam

Met de motorreis in Vietnam wordt het hooggebergte van het noorden van Vietnam verkend. Dit hooggebergte kenmerkt zich door prachtige landschappen en de tientallen kleurrijke bergvolkeren, die allemaal over hun eigen tradities, talen en klederdrachten beschikken. Langs de wegen die we bereiden zien we diverse van deze stammen terug en passeren we ook kleurrijke markten. Nadat we de bewoonde wereld verlaten hebben trekken we met de motorreis in Vietnam door allerlei prachtige landschappen. We zien schitterende valleien, rijstterrassen, kleine dorpjes en ruige bergen. De motorreis door Vietnam is een heus avontuur waarmee de schoonheid van Vietnam ten volle ontdekt kan worden. Het is een bijzondere, avontuurlijke en uitdagende ervaring. De trip wordt afgesloten met een bezoek aan Ha Longbaai, een beroemde toeristenbestemming die tevens is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Drie verschillende soorten inschrijvingen mogelijk

Voor de motorreis door Vietnam zijn twee verschillende soorten inschrijvingen mogelijk. Je kunt kiezen voor:

  • Individuele en groepsinschrijvingen: je schrijf je als individu in voor de motorreis in Vietnam en rijdt de trip samen met andere deelnemers. Inschrijven als groep is ook mogelijk. Indien je groep uit minstens 6 personen bestaat kun je ook voor een besloten inschrijving kiezen, zodat er verder geen deelnemers aan de groep worden toegevoegd. De vertrekdata voor deze reizen worden in het schema vermeld;
  • Alleen privé en groepsinschrijvingen: je schrijf je in als besloten groep voor de motorreis door Vietnam. De groep dient uit minimaal 6 personen te bestaan. De vertrekdatum wordt in overleg met Ride2Discover vastgesteld.

Meer weten? Neem gerust eens contact op!

Heb je interesse in een motorreis door Vietnam met Ride2Discover? Heb je vragen en wil je graag meer weten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om verder te informeren? Dat kan per telefoon door te bellen naar +31 (0) 6 111 83 025 of een e-mail te sturen. Bekijk ook gerust eens onze tours op onze website.

Contact opnemen Bekijk de tours

INDIVIDUELE EN GROEPS INSCHRIJVINGEN

Sri Lanka - Deze reis is gegarandeerd!
Sri Lanka Cultuur & Natuur Adventure 10 dagen

– Hightlights Avontuur
– Honda/Baja 250cc Enduro of Royal Enfield 350cc
– 10 dagen vertrekdatum 22 November

 

Lees meer
Sri Lanka - Deze reis is gegarandeerd!
Sri Lanka Cultuur & Natuur Adventure 21 dagen

– Sri Lanka
– Cultuur & Natuur
– Baja 250cc Enduro of Royal Enfield 350cc
– 21 dagen Adventure
– Vertrekdatum 30 November 2019

Lees meer
Indonesië - Deze reis is gegarandeerd!
Bali Flores Magische Sunda Eilanden 24 Dagen Avontuur

– Indonesie
– Bali / Lombok / Sumbawa / Flores
– Magische Sunda Eilanden 24 dagen
– Kawasaki klx 150/250 enduro Honda crf 150/250
– Vertrek 4 Oktober 2019 

Lees meer
Filipijnen - Deze reis is gegarandeerd!
Filipijnen Ruige Noord Luzon 21 Dagen Avontuur

– Filipijnen
– Noord Luzon
– HONDA 150/250cc enduro
– 21 dagen
– Adventure
– Vertrekdatum 22 Februari 2020

Lees meer

ALLEEN GROEPS INSCHRIJVINGEN

Video