Motorreis Indonesië

Wil jij een motorreis door Indonesië maken?

Vind jij het geweldig om met jouw motor op pad te gaan? En heb je altijd al gedroomd van een adembenemende motorreis door Indonesië? Ben jij op zoek naar de ideale vakantie? Maak dan kennis met Ride2Discover! Bij ons kun je terecht voor compleet verzorgde motorreizen door landen zoals Indonesië, Vietnam, Sri Lanka, Thailand en de Filipijnen. Wanneer je een motorreis boekt bij Ride2Discover, dan zijn je vliegtickets, de huur van de motor en de overnachtingen inbegrepen. In groepsverband gaan we met de motor een onvergetelijke reis maken door Azië. Wanneer je een motorreis in Indonesië bij Ride2Discover boekt, dan heb je de keuze uit twee soorten trips, namelijk de ‘Adventure’ tour en de ‘On-Road’ tour. Zoals de namen van deze trip al aangeven, is de ‘Adventure’ tour meer avontuurlijk en uitdagende omdat je zowel op verharde als onverharde wegen zult gaan rijden. De ‘On-Road’ tour is een motorreis waarbij alleen op verharde wegen wordt gereden. Tijdens de motorreis door Indonesië krijg je geen begeleiding van een lokale, buitenlandse gids, maar krijg je persoonlijke begeleiding van Roland, die woont in Indonesië en een zeer betrokken persoonlijkheid heeft. Droom jij van een motorreis door Indonesië en wil je meer informatie over deze trip? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Op de motor door Indonesië

Ride2Discover biedt diverse motortrips aan in verschillende landen in Zuidoost-Azië. Alle tours duren ongeveer tussen de twee en drie weken en bieden de mogelijkheid om door de meest prachtige en uitgestrekte landschappen van deze landen te rijden. Daarnaast krijg je bij elke motortour de mogelijkheid om de verschillende culturen van deze Aziatische landen te verkennen. Op de motor rijd je door ruige en imposante gebergtes en door uitgestrekte valleien, waarbij je zicht hebt op prachtige rijstterrassen, tempels en kleine dorpjes. Onderweg kom je allerlei prachtige dieren tegen, rijd je langs rivieren en maak je kennis met de kleurrijke volkeren die elk hun eigen tradities, talen en kleding hebben. Alle motorreizen die je bij Ride2Discover kunt boeken, zijn zowel avontuurlijk, bijzonder, uitdagend én ontspannend!

Boek direct!

Ben jij op zoek naar een motorreis door Indonesië? Bekijk dan eens de tours van Ride2Discover! Je kunt je voor elke tour als individu of als groep inschrijven. Heb je nog vragen en wil je graag meer informatie over het met de motor op reis gaan in een Zuidoost-Aziatisch land met Ride2Discover? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag!

Contact opnemen Bekijk de tours

INDIVIDUELE EN GROEPS INSCHRIJVINGEN

Sri Lanka - Deze reis is gegarandeerd!
Sri Lanka Cultuur & Natuur Adventure 10 dagen

– Hightlights Avontuur
– Honda/Baja 250cc Enduro of Royal Enfield 350cc
– 10 dagen vertrekdatum 22 November

 

Lees meer
Sri Lanka - Deze reis is gegarandeerd!
Sri Lanka Cultuur & Natuur Adventure 21 dagen

– Sri Lanka
– Cultuur & Natuur
– Baja 250cc Enduro of Royal Enfield 350cc
– 21 dagen Adventure
– Vertrekdatum 30 November 2019

Lees meer
Indonesië - Deze reis is gegarandeerd!
Bali Flores Magische Sunda Eilanden 24 Dagen Avontuur

– Indonesie
– Bali / Lombok / Sumbawa / Flores
– Magische Sunda Eilanden 24 dagen
– Kawasaki klx 150/250 enduro Honda crf 150/250
– Vertrek 4 Oktober 2019 

Lees meer
Filipijnen - Deze reis is gegarandeerd!
Filipijnen Ruige Noord Luzon 21 Dagen Avontuur

– Filipijnen
– Noord Luzon
– HONDA 150/250cc enduro
– 21 dagen
– Adventure
– Vertrekdatum 22 Februari 2020

Lees meer

ALLEEN GROEPS INSCHRIJVINGEN

Video