Wil je met de motor op reis door Zuidoost-Azië?

Ben je een motorliefhebber en lijkt het je mooi om met de motor op reis te gaan? Is voor jou niet aan het strand liggen, maar juist met de motor op tour gaan ontspannend? Maak dan kennis met Ride2Discover. Wij zijn een organisatie die motorreizen aanbiedt. Met ons kun je met de motor op reis door diverse landen in Zuidoost-Azië. We bieden motor trips aan in landen zoals Indonesië, Vietnam, Sri Lanka, Thailand en de Filipijnen. Dit zijn compleet verzorgde reizen, waarbij vliegtickets, de huur van de motor en overnachtingen allemaal zijn inbegrepen. Met Ride2Discover ga je met de motor op reis in groepsverband. Je hebt de keuze uit twee soorten trips, namelijk de ‘Adventure’ tour en de ‘On-Road’ tour. De eerstgenoemde is meer avontuurlijk en uitdagender. Je rijdt dan namelijk op zowel verharde als onverharde wegen. De ‘On-Road’ tour volgt enkel geasfalteerde wegen en rijdt dus comfortabeler. Als je met de motor op reis gaat met Ride2Discover krijg je geen begeleiding van een lokale, buitenlandse gids of begeleider, maar van Roland. Hij is woonachtig in Indonesië en heeft een zeer betrokken persoonlijkheid. Lijkt met de motor op reis door een land in Zuidoost-Azië je wel wat en zou je graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Met de motor op reis in Zuidoost-Azië

Met Ride2Discover kun je met de motor op reis in verschillende landen in Zuidoost-Azië. De trips bedragen gemiddeld tussen de twee en drie weken en bieden de mogelijkheid om de prachtige landschappen en culturen van de landen te verkennen. Maak je weg door ruige en imposante gebergtes en schitterende valleien, rijstterrassen, tempels, kleine dorpjes en al het andere dat de prachtige landschappen te bieden hebben. Je ziet dieren die je normaal niet ziet, je rijdt langs prachtige rivieren en je maakt kennis met kleurrijke volkeren met hun eigen tradities, talen en kleding. Met de motor op reis door Zuidoost-Azië is zowel bijzonder, avontuurlijk en uitdagend als ontspannend.

Inschrijven als individu of als groep

Als je met Ride2Discover met de motor op reis wilt kun je kiezen uit verschillende soorten inschrijvingen:

  • Individuele en groepsinschrijvingen: een individuele inschrijving, waarbij je met de motor op reis gaat met andere deelnemers. Je kunt je ook als groep inschrijven, indien deze groep uit minstens 6 personen bestaat. Je kunt dan voor een besloten inschrijving kiezen, zodat er geen andere deelnemers met mee met de motor op reis gaan. De vertrekdata voor deze inschrijving staat in het schema vermeld;
  • Alleen privé en groepsinschrijvingen: inschrijving als groep van minimaal 6 personen. De vertrekdatum wordt samen met Ride2Discover overlegd;
  • Privé inschrijven: bij deze inschrijving ga je alleen (of t/m 4 personen) met de motor op reis, samen met een lokale gids en monteur. Deze inschrijving is alleen voor trips door Indonesië mogelijk. De vertrekdatum is bespreekbaar.

Verder informeren? Neem dan gewoon eens contact op!

Wil je meer weten over het met de motor op reis gaan in een Zuidoost-Aziatisch land met Ride2Discover? Stel gerust je vraag door eens contact met ons op te nemen! Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 6 111 83 025 of per e-mail. Bekijk ook eens welke tours we allemaal aanbieden op onze website.

Contact opnemen Bekijk de tours

INDIVIDUELE EN GROEPS INSCHRIJVINGEN

Sri Lanka - Deze reis is gegarandeerd!
Sri Lanka Cultuur & Natuur Adventure 10 dagen

– Hightlights Avontuur
– Honda/Baja 250cc Enduro of Royal Enfield 350cc
– 10 dagen vertrekdatum 22 November

 

Lees meer
Sri Lanka - Deze reis is gegarandeerd!
Sri Lanka Cultuur & Natuur Adventure 21 dagen

– Sri Lanka
– Cultuur & Natuur
– Baja 250cc Enduro of Royal Enfield 350cc
– 21 dagen Adventure
– Vertrekdatum 30 November 2019

Lees meer
Indonesië - Deze reis is gegarandeerd!
Bali Flores Magische Sunda Eilanden 24 Dagen Avontuur

– Indonesie
– Bali / Lombok / Sumbawa / Flores
– Magische Sunda Eilanden 24 dagen
– Kawasaki klx 150/250 enduro Honda crf 150/250
– Vertrek 4 Oktober 2019 

Lees meer
Filipijnen - Deze reis is gegarandeerd!
Filipijnen Ruige Noord Luzon 21 Dagen Avontuur

– Filipijnen
– Noord Luzon
– HONDA 150/250cc enduro
– 21 dagen
– Adventure
– Vertrekdatum 22 Februari 2020

Lees meer

ALLEEN GROEPS INSCHRIJVINGEN

Video