Op zoek naar georganiseerde motorreizen?

Hou jij van motorreizen? Wil je wel eens cultuur snuiven in Zuidoost-Azië? Is vakantie voor jou lekker landschappen verkennen op de motor, in plaats van zon, zee en strand? Dan ben je bij Ride2Discover helemaal op de goede plek beland! Wij bieden georganiseerde motorreizen aan in allerlei landen in Zuidoost-Azië. Je kunt kiezen voor georganiseerde motorreizen in de volgende landen: Indonesië, Vietnam, de Filipijnen, Thailand en Sri Lanka. Deze motortrips zijn van begin tot eind compleet verzorgt. Vliegtickets zitten bij de prijs inbegrepen, alsmede de huurprijs voor de motor en de kosten voor overnachtingen in hotels. Voor de georganiseerde motorreizen kun je kiezen uit twee opties. De eerste optie, de ‘Adventure’ tour, is avontuurlijker in het opzicht dat zowel op verharde als onverharde wegen gereden wordt. Dit geeft ons iets meer vrijheid. Ook zorgt het voor een extra uitdaging (al is deze trip niet risicovol). De tweede optie is de ‘On-Road’ tour. Daarbij worden alleen geasfalteerde wegen verkend. De georganiseerde motorreizen worden verzorgd door Roland, een fervent motorrijder die in Indonesië woont. Er komt dus geen lokale reisgids aan te pas, maar een betrokken persoon die al vele motorrijders door Zuidoost-Aziatische landen heeft geloodst. Heb je interesse in een van onze georganiseerde motorreizen? Kijk dan eens rond op de website voor meer informatie, of neem gewoon eens contact op!

Georganiseerde motorreizen door Zuidoost-Aziatische landen

De georganiseerde motorreizen van Ride2Discover zijn ideaal voor mensen die van avontuur houden en graag aan Zuidoost-Aziatische culturen willen proeven. De trips duren gemiddeld ergens tussen de twee en drie weken (dit varieert per reis) en bieden alle mogelijkheid om de prachtige landschappen en cultuur van het land helemaal tot je te nemen. Met de georganiseerde motorreizen rij je langs lange, mooie rivieren en over ruige gebergtes. Je passeert en bezoekt rijstterrassen, theeplantages, kleine dorpjes, wildparken en tempels. Het zorgt gegarandeerd voor een indrukwekkende ervaring, een bijzonder avontuur dat tevens voor een hoop ontspanning zorgt.

Individuele, groeps- of privé inschrijvingen

Voor de georganiseerde motorreizen van Ride2Discover kun je kiezen voor individuele, groeps- of privé inschrijvingen:

  • Individuele en groepsinschrijvingen: indien jij je als individu inschrijft word je aan een groep toegevoegd van andere deelnemers. Met hen maak je de georganiseerde motorreizen. Het is ook mogelijk om je als groep in te schrijven. Vertrekdata staan in principe vast en zijn terug te vinden in het schema;
  • Alleen privé en groepsinschrijvingen: bij een groep van 6 of meer personen kun je kiezen voor een privé inschrijving. De vertrekdatum wordt vervolgens in overleg met Ride2Discover bepaald;
  • Privé inschrijven: als jij alleen (of met een groep t/m 4 personen) op motortour wilt. Deze georganiseerde motorreizen worden begeleid door een van onze lokale reisgidsen en zijn uitsluitend mogelijk in Indonesië.

Interesse in onze georganiseerde motorreizen? Informeer gerust verder!

Bij vragen over onze georganiseerde motorreizen kun je contact opnemen om verder te informeren. Contact opnemen kan telefonisch via +31 (0) 6 111 83 025 of per e-mail. Ook staan er beschrijvingen van de georganiseerde motorreizen op onze website. Neem gerust eens een kijkje voor meer informatie!

Contact opnemen Bekijk de tours

INDIVIDUELE EN GROEPS INSCHRIJVINGEN

Sri Lanka - Deze reis is gegarandeerd!
Sri Lanka Cultuur & Natuur Adventure 21 dagen

– Sri Lanka
– Cultuur & Natuur
– Baja 250cc Enduro of Royal Enfield 350cc
– 21 dagen Adventure
– Vertrekdatum 22 Maart 2020

Lees meer
Filipijnen - Deze reis is gegarandeerd!
Filipijnen Ruige Noord Luzon 21 Dagen 10.000 Bochten Avontuur

– Filipijnen
– Noord Luzon
– HONDA 150/250cc enduro
– 21 dagen
– Adventure
– Vertrekdatum 22 Februari 2020

Lees meer

ALLEEN GROEPS INSCHRIJVINGEN

Video