Met een 4×4 door Vietnam rijden

Met een 4×4 reizen door Vietnam

Vietnam is een geweldig land om een avontuurlijke reis door te maken. Heb jij daar interesse in en ben je de mogelijkheden aan het verkennen om met een 4×4 door Vietnam te rijden? Dan ben je bij Ride2Discover aan het juiste adres beland. Wij zijn een organisatie die reizen door diverse landen in Zuidoost-Azië aanbiedt, waaronder Vietnam, Thailand, Sri Lanka en Indonesië. Deze reizen kun je zowel met een motor als met een lokale auto of 4×4 maken. Ride2Discover regelt de reis voor je in de puntjes. Zo boeken we het vliegticket, stippelen we een mooie route uit, zoeken we hotels uit voor overnachtingen, en zorgen we natuurlijk voor de 4×4 auto. Alle motorreizen die door ons worden aangeboden kunnen ook met een 4×4 gereden worden. Bekijk gerust de reizen die we aanbieden op onze website. Uiteraard zijn aanpassingen op het gebied van de route, het aantal dagen of de hotels allemaal bespreekbaar.

Ride2Discover regelt diverse zaken voor je als je via ons een reis met een 4×4 door Vietnam boekt. Onder deze zaken vallen onder meer de volgende punten:

  • Vliegtickets
  • Vervoer naar het vliegveld
  • Een lokale auto of een 4×4
  • Hotelovernachtingen
  • Een GPS apparaat
  • Een uitgestippelde route op de GPS
  • Lokale gids (op aanvraag)
  • Chauffeur (op aanvraag)

Zou je graag verder informeren over de mogelijkheden voor de reis met een 4×4 door Vietnam? Wij bespreken deze graag met je. Voor al je vragen en opmerkingen kun je vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 06 111 83 025, of per e-mail of het online contactformulier.

Bijzondere avonturen met een 4×4 in Vietnam

Vietnam is een land gelegen in het zuidoosten van Azië, aan de Zuid-Chinese Zee. Aan de noordzijde wordt het begrensd door China, en door Cambodja en Laos in het westen. Boek een reis met een 4×4 door Vietnam en ontmoet bergvolkeren, rij over prachtige bergwegen en langs uitgestrekte rijstterrassen, of bezoek de hoofdstad Hanoi en een van de vele kleurrijke marktjes. De 4×4 geeft je de vrijheid om een waar avontuur te beleven in een van de mooiste landen van Zuidoost-Azië.

Informeer gerust eens verder

Heb je interesse in Vietnam doorreizen met een 4×4 en wil je verder informeren over het boeken van de trip? Neem gerust contact met ons op, wij voorzien je graag van meer informatie over de diverse mogelijkheden en de prijzen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 111 83 025. Ook kun je een bericht sturen per e-mail of ons online contactformulier.

Contact opnemen Bekijk de tours

INDIVIDUELE EN GROEPS INSCHRIJVINGEN

Sri Lanka - Deze reis is gegarandeerd!
Sri Lanka Cultuur & Natuur Adventure 10 dagen

– Hightlights Avontuur
– Honda/Baja 250cc Enduro of Royal Enfield 350cc
– 10 dagen vertrekdatum 22 November

 

Lees meer
Sri Lanka - Deze reis is gegarandeerd!
Sri Lanka Cultuur & Natuur Adventure 21 dagen

– Sri Lanka
– Cultuur & Natuur
– Baja 250cc Enduro of Royal Enfield 350cc
– 21 dagen Adventure
– Vertrekdatum 30 November 2019

Lees meer
Indonesië - Deze reis is gegarandeerd!
Bali Flores Magische Sunda Eilanden 24 Dagen Avontuur

– Indonesie
– Bali / Lombok / Sumbawa / Flores
– Magische Sunda Eilanden 24 dagen
– Kawasaki klx 150/250 enduro Honda crf 150/250
– Vertrek 4 Oktober 2019 

Lees meer
Filipijnen - Deze reis is gegarandeerd!
Filipijnen Ruige Noord Luzon 21 Dagen Avontuur

– Filipijnen
– Noord Luzon
– HONDA 150/250cc enduro
– 21 dagen
– Adventure
– Vertrekdatum 22 Februari 2020

Lees meer

ALLEEN GROEPS INSCHRIJVINGEN

Video